Salig Blanding

SALIG BLANDING

Salig Blanding er et meget allsidig kor som etterstreber et høyt nivå og har flere musikkgenre på repertoaret; klassisk, folketoner, kirkemusikk, jazz, populærmusikk, musikk fra alle epoker, m.m.

Koret ble stiftet i 1999 under ledelse av Jeremy Blandford. I 2000 overtok Elin Brunborg dirigentpinnen, og holdt det gående til nåværende dirigent, Ken-Gøran Mikkelsen overtok i 2006. Koret, med sine 35 erfarne sangere, er en aktiv deltaker i kulturlivet i Lofoten.

Koret har i flere år deltatt på diverse arrangement i Borge, både som arrangør og som gjester. Samt det lokale "Vestvågøytreffet" for korene på øya. Vi nevner har gjort prosjekter som Johannespasjonen til J.S.Bach på en velklingende og overbevisende måte,  konsert med Don Kossaks (et profesjonelt radiokor fra Bulgaria), gjennomført en stor filmmusikkonsert, "Sound of Salig Blanding", samarbeidet med det profesjonelle koret "Vokal Nord", hatt julekonsert sammend med Borge Brass Bandfilminnspilling av filmen "Heart of Lightness" (kom ut i mai 2014), barnekorprosjekt, helmagiske julekonserter, stor konsert sammen med Steinar Albrigtsen og Monika Nordli, suksess med vårt eget prosjekt "Romantisk aften", etc. Listen er lang, vi tar for oss prosjekter uavhengig av sjanger og utfordring.

Koret tar inn nye medlemmer ved oppstart på høsten, og i januar etter juleferien. Øvelsene er på torsdager kl 19 i Borge kirke., og første øvelse for sesongen blir torsdag 03.01.19.

Synes du det er lite spennende med kor? Har du ikke lyst til å synge i kor? Synes du kor er kjedelig? Synes du det synges kjedelige sanger? Da må du IKKE ta kontakt med "Salig Blanding". For vi har det utrolig morsomt i lag, og synger de helt utroligste sangene. Alt i fra pop og rock til klassiske verk. I tillegg er vi veldig sosiale dyr, og humøret er alltid på topp! Om du vil slippe dette, så IKKE ta kontakt med oss!! Om du derimot synes det høres morsomt ut, må du bare ta kontakt!!

___________________________________________________________________________

Romantisk aften korselfie
#korselfie med dirigenten, etter suksessen med "Romantisk aften" på Eltoft, juni 2015

Copyright © 2011